Skip to main content

Διθύραμβοι από τα σερβικά ΜΜΕ για το επίτευγμα Ίβιτς

Με... «ύμνους» υποδέχθηκε ο Τύπος της Σερβίας την επιτυχία του τεχνικού του Δικεφάλου να οδηγήσει την ομάδα στους προκριματικούς του Ch.L.

Πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων δημοσιεύονται σε σερβικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την επιτυχία του Βλάνταν Ίβιτς να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό του Champions League και φυσικά για την ανάληψη των ηνίων του πάγκου του Δικεφάλου για τα επόμενα χρόνια.

«Εξαιρετική δουλειά από τον Ίβιτς, ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League. Ο νεαρός αλλά έμπειρος Σέρβος κατάφερε να εξασφαλίσει την πρωτιά στα playoffsssssss και έτσι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα από τα δημοσιεύματα.

Την ίδια στιγμή, άρθρο της ιστοσελίδας mozzartsport.com με τίτλο «Η μεγάλη επιτυχία του Ίβιτς», υπογραμμίζει: «Στις αρχές Μαρτίου ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον Ίγκορ Τούντορ και να δώσει την ευκαιρία στον Βλάνταν Ίβιτς, μια κίνηση που αποδείχθηκε λαμπρή. Ο Ίβιτς δυνάμωσε την ομάδα, έβαλε μέσα τις δικές του πινελιές και ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρωτιά που ήθελε με φόντο το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League».