Skip to main content

Μεγαλειώδης υποδοχή της αποστολής του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» (video)

Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» αποθέωσαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την «ασπρόμαυρη» αποστολή ενώ η συνέχεια θα δοθεί στον Λευκό Πύργο

Αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έγινε η «ασπρόμαυρη» αποστολή κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κάτι που αναμένεται να συμβεί και στη συνέχεια η οποία θα δοθεί στον Λευκό Πύργο.

Κοντά 1.000 και πλέον φίλαθλοι του «Δικεφάλου» έδωσαν το «παρών» στο αεροδρόμιο αποθεώνοντας του κυπελλούχους Ελλάδος φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας καπνογόνα.

Την τιμητική τους είχαν μεταξύ άλλων, ο MVP του μεγάλου αγώνα, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Δημήτρης Πέλκας, ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που σε ρόλο… οργανωτή έδινε τον τόνο στα συνθήματα από την οροφή του πούλμαν.

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης δεν άφησε στιγμή το βαρύτιμο τρόπαιο από τα χέρια του με το χαμόγελο στα χείλη του να καταδεικνύει την ευτυχία που νιώθει για την –εν μέρει- δικαίωση που ένιωσε μετά την 2η σερί κατάκτηση κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου και μάλιστα 1η φορά που καταφέρνει να βρεθεί στην κορυφή σε αγώνα που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μάλιστα, ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν πήγε το κύπελλο στον Γιαννάκη, γνωστό φίλαθλο της ομάδας που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Το αρχικό πλάνο προέβλεπε να περάσει το πούλμαν από το γήπεδο της Τούμπας ώστε οι παίκτες να πάρουν τα αυτοκίνητά τους όμως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές επέλεξαν πρώτα να μεταβεί η αποστολή στον Λευκό Πύργο παρά την εξάντλησή τους από την κυριαρχική εμφάνιση στο χορτάρι του ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ.

 

Πηγή video: Metrosport