Skip to main content

Δύσκολο έργο για Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Champions League (video)

H κανονική περίοδος αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου και οι 4 πρώτες ομάδες από κάθε γκρουπ παίρνουν αυτόματα το εισιτήριο για τον γύρο των «16»

Δύσκολες μάχες περιμένουν τις ελληνικές ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στο Champions League του μπάσκετ, μετά τη σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Γενεύη.

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης κληρώθηκαν στον 2ο, 3ο και 4ο όμιλο, αντίστοιχα, καθώς ήταν γνωστό πως δεν ήταν δυνατό να παίξουν μεταξύ τους στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

H κανονική περίοδος αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου και οι 4 πρώτες ομάδες από κάθε γκρουπ παίρνουν αυτόματα το εισιτήριο για τον γύρο των «16». Εκεί θα ξεκινήσουν τα νοκ άουτ διπλά παιχνίδια (εντός κι εκτός έδρας, με την πρόκριση να κρίνεται στη συνολική διαφορά πόντων).

Το ίδιο θα ισχύσει και για τους προημιτελικούς, ενώ όπως συνέβη και την περασμένη περίοδο ο τίτλος θα κριθεί σε Final 4 που θα γίνει 4-6 Μαΐου σε έδρα που θα αποφασιστεί.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των τριών προκριματικών γύρων, από τους οποίους θα προκύψουν οι οκτώ τελευταίες ομάδες των ομίλων:

Α' Όμιλος: Μονακό, Χαποέλ Χολόν, Μούρθια, Ενισέι, Σάσαρι, Όλντενμπουργκ.
Β' Όμιλος: Γκαζιάντεπσπορ, Σαλόν, Τενερίφη, Νεπτούνας, Βέντσπιλς, ΠΑΟΚ.
Γ' Όμιλος: ΑΕΚ, Βενέτσια, Ολύμπια Λιουμπλιάνας, Μπαϊρόιτ, Μπάνβιτ, Στρασμπούρ.
Δ' Όμιλος: Αβελίνο, Μπεσίκτας, Ζιελόνα Γκόρα, Οστάνδη, Άρης, Νίμπουργκ.