Skip to main content

Δύσκολες ώρες στα χέρια ληστών πέρασε 86χρονος την Κυριακή του Πάσχα

Οι δράστες την Κυριακή του Πάσχα, παραβίασαν ισόγεια οικία σε περιοχή της Πιερίας και με τη χρήση βίας ακινητοποίησαν τον 86χρονο ιδιοκτήτη

Στην εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου στην Πιερία και τη σύλληψη τριών ατόμων ηλικίας 41, 31 και 23 ετών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι δράστες την Κυριακή του Πάσχα, παραβίασαν ισόγεια οικία σε περιοχή της Πιερίας και με τη χρήση βίας ακινητοποίησαν τον 86χρονο ιδιοκτήτη και κατάφεραν να αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ και μία κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Επιπλέον, από τη συνέχιση της προανάκρισης προέκυψε ότι ο 31χρονος τον Απρίλιο του 2016, επισκέφτηκε τον 86χρονο με το πρόσχημα του πλανόδιου πωλητή και χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε από το σπίτι του το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν Εντάλματα Σύλληψης από τον Ανακριτή Κατερίνης, βάσει των οποίων συνελήφθησαν χθες το βράδυ. Η έρευνα συνεχίζεται για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.