Skip to main content

Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε το «τρίποντο» ο Παναθηναϊκός (video)

Χάρη στο γκολ του Λέτο δώδεκα λεπτά πριν το τέλος των 90’ ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Παρά το γεγονός πως δυσκολεύτηκε αρκετά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αδιάφορου βαθμολογικά Πανιωνίου, επικρατώντας με 1-0 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε δώδεκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’ ο Λέτο με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα-σουτ του Πέτριτς.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Πλέον το συγκρότημα του Αντρέα Στραματσόνι ταξιδεύει τη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (31/5) για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ματς της χρονιάς που θα κρίνει την πρωτιά στα πλέι οφ.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης (63' Μέστο), Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Αμπέντ (73' Μπουμάλ), Εβαντζελίστα, Π. Βλαχοδήμος (59' Κλωναρίδης), Λέτο, Πέτριτς

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Β. Βλάχος, Ρισβάνης (42' Πατσατζόγλου), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης (81' Βιγιάλμπα), Κόρμπος, Καθάριος, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν (74' Αργυρόπουλος), Μασούρας