Skip to main content

Δείπνο του Παπαδημητρίου με επενδυτές στην Πρεσβεία της Ολλανδίας

Κατά την παρέμβασή του στο δείπνο ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον της FrieslandCampina να προχωρήσει στη διερεύνηση ευκαιριών για περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα εξέφρασε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου στο δείπνο που παρέθεσαν ο Πρέσβης της Ολλανδίας στην Αθήνα Κασπάρ Βελτκαμπ και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στην Ελλάδα Κωνσταντίνος Μαγγιώρος.

Κατά την παρέμβασή του ο Υπουργός αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους υποψήφιους επενδυτές. Υπογράμμισε τους θετικούς αριθμούς της ελληνικής οικονομίας, ενώ ανέφερε συγκεκριμένα μεγάλες στρατηγικές επενδύσεις που υλοποιούνται στη χώρα.

Στο δείπνο συμμετείχαν ο πρόεδρος Φρανς Κερεντγες και τα μέλη του εποπτικού συμβούλιου του Ολλανδικού συνεταιρισμού FrieslandCampina, ο πρόεδρος της μητρικής εταιρείας στην  Ολλανδία Ρέλοφ Ζούστεν καθώς και η διοικητική ομάδα της εταιρείας στην Ελλάδα.