Skip to main content

Διπλή παγκόσμια διάκριση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ξεχώρισε ανάμεσα σε 100 συμμετοχές από 25 χώρες αποσπώντας 2 από τα 11 βραβεία του θεσμού.

Δύο νέες κορυφαίες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο έλαβε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, στα Global Bottled Water Awards, έναν από τους σημαντικότερους διεθνώς θεσμούς για τον κλάδο.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ξεχώρισε ανάμεσα σε 100 συμμετοχές από 25 χώρες αποσπώντας 2 από τα 11 βραβεία του θεσμού! Οι διακρίσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στην αναγνώριση του ΑΥΡΑ σε διεθνές επίπεδο, για την ποιότητά του αλλά και για τις πρωτοβουλίες και τη συνεισφορά του προς το περιβάλλον και την κοινωνία. Οι βραβεύσεις έγιναν στις κατηγορίες «Best Marketing Initiative» και «Best Community Initiative», για την πλούσια ενεργοποίησή του στον Μαραθώνιο της Αθήνας 2015 και το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Παίζω και Μαθαίνω” 2015 – 2016, αντίστοιχα.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ενεργός υποστηρικτής των σημαντικότερων δρομικών διοργανώσεων της χώρας, δίνει πάντα το παρών στο πιο συμβολικό δρομικό γεγονός, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Εδώ και 19 χρόνια, ως επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης, μοιράζεται τον ενθουσιασμό των αθλητών και ενισχύει τη σημαντική τους προσπάθεια φροντίζοντας για τη σωστή ενυδάτωση όλων στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Επίσης, πιστό στη δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος, δίνει τον παλμό και στην ανακύκλωση των συσκευασιών που καταναλώνονται από τους αθλητές κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Παίζω και Μαθαίνω”, ξεκίνησε το 2015 με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα των μικρών παιδιών προσφέροντας τους ένα δημιουργικό και χαρούμενο περιβάλλον για να αναπτυχθούν και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Μέσω της ανάπλασης των προαύλιων χώρων και της παροχής εκπαιδευτικού υλικού, σε παιδικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε 7 πόλεις ανά την Ελλάδα, το πρόγραμμα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ προσφέρει ένα δημιουργικό, χαρούμενο περιβάλλον, σε νήπια και παιδιά από 8 μηνών έως 6 ετών.