Skip to main content

Διπλά θα πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας οι «ξεχασιάρηδες» οδηγοί

Γίνεται διασταύρωση στοιχείων από τη Γ.Γ Δημοσίων Εσόδων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι υπόχρεοι που τα έτη 2011-2012 δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφυλάσσει το υπουργείο Οικονομικών σε όσους δεν πλήρωσαν τη διετία 2011-12 τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους, χωρίς παράλληλα να τα έχουν θέσει σε ακινησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων έχουν αρχίσει διασταυρώσεις στοιχείων για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας κανονικά με το σύνολο των υπόχρεων, αντιπαραβάλλοντας και τον κατάλογο των καταθέσεων πινακίδων ξεχωριστά για το 2011 και το 2012.

Από τη διασταύρωση θα προκύψουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων, οι οποίοι,  παρότι είχαν υποχρέωση, δεν κατέβαλαν το αντίτιμο των τελών κυκλοφορίας και τώρα θα κληθούν να το πληρώσουν εις διπλούν.

Τις επόμενες ημέρες άλλωστε αναμένεται να αρχίσει αντίστοιχη διασταύρωση στοιχείων και για όσους ιδιοκτήτες οχημάτων δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας για το τρέχον έτος.