Skip to main content

Διπλά εγκαίνια JYSK σε Ρέντη και Περιστέρι - Φτάνει τα 13 στην Ελλάδα

Οκτώ νέα καταστήματα τους τελευταίους πέντε μήνες - Το πενταετές πλάνο της JYSK προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα

Την Πέμπτη, 31 Αυγούστου, στις 9 το πρωί, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει δύο νέα καταστήματα σε Αγ.Ι.Ρέντη και Περιστέρι φτάνοντας έτσι τα 13 στην Ελλάδα. Το πενταετές πλάνο της JYSK προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καθώς μετά τα διπλά εγκαίνια σε Αγ.Ι.Ρέντη και Περιστέρι η JYSK θα έχει ανοίξει 8 καταστήματα τους τελευταίους 5 μήνες.

Ο Άγιος Ιωάννης Ρέντης και το Περιστέρι αποτελούν τους επόμενους σταθμούς στην επέκταση της JYSK στην Ελλάδα καθώς η Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) φτάνει πλέον τα 13 καταστήματα στην χώρα μας με 8 από αυτά να εγκαινιάζονται μέσα στους τελευταίους 5 μήνες.

Η JYSK συνεχίζει δυναμικά την υλοποίηση του πενταετούς πλάνου της για 40 καταστήματα στην Ελλάδα, όπως αυτό είχε ανακοινωθεί από τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2015. Η JYSK διαθέτει πάνω από 2400 καταστήματα σε 48 χώρες και η είσοδος και επέκτασή της στην χώρα μας γίνεται σε μια εποχή που πολλές πολυεθνικές εταιρείες ακολουθούν αντίθετο δρόμο αποχωρώντας ή περιορίζοντας τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα. Το οικονομικό έτος της JYSK τελειώνει στις 31 Αυγούστου και τα διπλά εγκαίνια σε Αγ.Ι.Ρέντη και Περιστέρι δείχνουν την απόλυτη προσήλωση της διοίκησης της εταιρείας στην εφαρμογή του πενταετούς πλάνου επέκτασης στην Ελληνική αγορά.

Ο κ. Sandor Szimeiszter, Country Manager της JYSK σε Ελλάδα και Ουγγαρία, αναφέρει σχετικά: «Το άνοιγμα 8 νέων καταστημάτων μέσα στους 5 τελευταίους μήνες δείχνει έμπρακτα ότι η JYSK Ελλάδας αναπτύσσεται σύμφωνα με το πενταετές πλάνο μας. Η διοίκηση της εταιρείας είναι πολύ ικανοποιημένη με την απόδοση της Ελληνικής θυγατρικής μας και αυτό, σε μεγάλο βαθμό αποδίδεται στις προσπάθειες της τοπικής ομάδας διοίκησης που είναι ικανή να υλοποιήσει τη φιλοσοφία της JYSK στην Ελληνική αγορά. Το νέο οικονομικό μας έτος ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου και η πορεία μας στα πρώτα δύο χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα μας δίνει την αυτοπεποίθηση ώστε να ανοίξουμε πολλά νέα καταστήματα και να υλοποιήσουμε έτσι τη στρατηγική μας που είναι να έρθουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στους πελάτες μας».

Η Δανέζικη εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων που να πληρούν τις προδιαγραφές της και τα δύο νέα καταστήματα καλύπτουν πλήρως αυτά τα κριτήρια.  Στον Αγ.Ι.Ρέντη το κατάστημα θα στεγαστεί στο συγκρότημα καταστημάτων που βρίσκεται στην κάθοδο της Πειραιώς, ανάμεσα στις οδούς Φλέμινγκ και Νέου Φαλήρου ενώ το κατάστημα του Περιστερίου βρίσκεται στην διεύθυνση Καρπενησίου και Δερβενακίων 51. Ο Περιφερειακός Διευθυντής JYSK Ελλάδας κος Γιώργος Τσιρώνης ανυπομονεί να καλωσορίσει τους πελάτες με μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα, παπλώματα, λευκά είδη, έπιπλα σπιτιού, είδη διακόσμησης, αλλά και πολλά άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης για το σπίτι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσιρώνης «Η JYSK εξειδικεύεται στα είδη ύπνου όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, αλλά παράλληλα διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για όλο το σπίτι. Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και αυτό θα μπορούν πλέον να το διαπιστώσουν και οι κάτοικοι του Περιστερίου και του Αγ.Ι.Ρέντη. Οι εξαιρετικές προσφορές σε συνδυασμό με αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr, αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect είναι στοιχεία της επιτυχίας της JYSK στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες 47 χώρες που δραστηριοποιείται».

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στον Αγ.Ι.Ρέντη:

- Το κατάστημα έχει 10 υπαλλήλους.
- Διευθύντρια του καταστήματος είναι η κυρία Πένη Φαμέλη.
- Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1000 τετραγωνικά μέτρα.
- Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 31 Αυγούστου, στις 9 το πρωί.
- Το κατάστημα βρίσκεται στην Πειραιώς (κάθοδος), Φλέμινγκ και Νέου Φαλήρου.
- Την κορδέλα των εγκαινίων θα κόψει ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στο Περιστέρι:

- Το κατάστημα έχει 9 υπαλλήλους.
- Διευθυντής του καταστήματος είναι ο κ. Βαγγέλης Πλιούμπης.
- Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1100 τετραγωνικά μέτρα.
- Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 31 Αυγούστου, στις 9 το πρωί.
- Το κατάστημα βρίσκεται στην Καρπενησίου και Δερβενακίων 51.