Πέμπτη 26 Απριλίου 2018
x

ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

Ο Διοικητής του ΕΦΚΑ κ. Μπακαλέξης προχωρά τους τελευταίους μήνες, σε πογκρόμ διώξεων εις βάρος υπαλλήλων που δεν του είναι αρεστοί, λέει ο βουλευτής.

Οι θιασώτες του δήθεν προοδευτισμού διδάσκουν σκοταδισμό, υποστηρίζει ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου.

«Αντιμετωπίζοντας το Κράτος ως κομματικό λάφυρο, ο Διοικητής του ΕΦΚΑ κ. Μπακαλέξης προχωρά, τους τελευταίους μήνες, σε πογκρόμ διώξεων εις βάρος υπαλλήλων που δεν του είναι αρεστοί», αναφέρει ο βουλευτής.

Όπως λέει, ο Διοικητής με προσωπικές αποφάσεις προχωρά αυθαίρετα σε μετακινήσεις υπαλλήλων, προϊσταμένων αλλά και διευθυντών, οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει σχετική αίτηση, καταπατώντας κάθε δημοκρατική διαδικασία και νομιμότητα, ενώ ταυτόχρονα, εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι με αποκλειστική ευθύνη της ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας δεν λειτουργεί το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

«Η Νέα Δημοκρατία καλεί την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας να αναλάβει τις ευθύνες της και να τερματίσει την επέλαση της κομματοκρατίας. Δυστυχώς, αντί ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης να λειτουργεί προς όφελος ασφαλισμένων και συνταξιούχων, ασχολείται μονάχα με διώξεις υπαλλήλων», καταλήγει ο κ. Καράογλου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ