Skip to main content

Δίωξη σε Μάτος για το χτύπημα σε Μπεργκ - Κινδυνεύει με 3 αγωνιστικές

Ο έμπειρος μπακ του Δικεφάλου απειλείται με ποινή τριών αγωνιστικών, δηλαδή με αντίστοιχη «καμπάνα» με αυτές των Πατίτο και Σεμπά

Πειθαρχική δίωξη στον Λέο Μάτος, μετά την καταγγελία του Παναθηναϊκού για χτύπημα στον Μάρκους Μπεργκ, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, πρόκειται να ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ και ο βραζιλιάνος ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ απειλείται με βαριά τιμωρία.

 

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει από τις 5 Μαΐου στα χέρια του έγγραφη καταγγελία των «πράσινων», που ζητούν την τιμωρία του 31χρονου μπακ. Η φάση «διέλαθε της προσοχής» του διαιτητή της αναμέτρησης, Γεώργιου Κύζα, που προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις με τη συνολική απόδοσή του στο ματς. Ο έμπειρος μπακ απειλείται με ποινή τριών αγωνιστικών, δηλαδή με αντίστοιχη «καμπάνα» με αυτές των Πατίτο και Σεμπά για τα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να ασκηθεί η δίωξη και εφόσον συμβεί αυτό, στη συνέχεια θα κληθεί ο παίκτης σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Εκτιμάται ότι όλη αυτή διαδικασία δεν θα έχει ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας. Οπότε, ο Λέο Μάτος θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs και στην εντός έδρας με τον Πανιώνιο για την τρίτη αγωνιστική.