Skip to main content

Δίωξη κατά αγνώστων για τον τραυματισμό της 55χρονης με φωτοβολίδα

Η δικηγόρος τραυματίστηκε κατά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στα Εξάρχεια από ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού»

Ποινική δίωξη κατά αγνώστων ασκήθηκε από την Εισαγγελία για το περιστατικό του τραυματισμού με φωτοβολίδα της 55χρονης δικηγόρου στα Εξάρχεια.

Πιο συγκεκριμένα, η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση ποινικής για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς και για το αδίκημα του εμπρησμού από πρόθεση. Το συγκεκριμένο αδίκημα αφορά στο κάψιμο ενός αυτοκινήτου στα Εξάρχεια, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου.

Υπενθυμίζεται ότι η 55χρονη δικηγόρος τραυματίστηκε κατά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στα Εξάρχεια από ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η γυναίκα παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου μέχρι τώρα.

Σημειώνεται ότι στην εισαγγελία οδηγήθηκαν 12 συνολικά άτομα που συνελήφθησαν κατά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην πορεία του Πολυτεχνείου στους δρόμους γύρω από το πανεπιστημιακό ίδρυμα το βράδυ της Παρασκευής.