Skip to main content

Δίωξη για ανθρωποκτονία στον πατέρα της 6χρονης Στυλιανής

Ο κατηγορούμενος με σκυμμένο το κεφάλι εξερχόμενος της Εισαγγελίας δεν θέλησε να κανει καμία δήλωση για τη δολοφονία της 6χρονης κόρης του.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού σε βάρος του 61χρονου πατροκτόνου ασκήθηκε από την Εισαγγελία.

Ο κατηγορούμενος με σκυμμένο το κεφάλι εξερχόμενος της Εισαγγελίας δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για τη δολοφονία της 6χρονης κόρης του. Οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίοζήτησε να απολογηθεί την Τρίτη.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, Βασίλη Φασσέα, ζήτησε από τον ανακριτή να εξεταστεί από νευρολόγο-ψυχίατρο καθώς, όπως ισχυρίζεται, αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα με αυτοκτονικές τάσεις και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αυτός ο ισχυρισμός πιθανότατα θα διαμορφώσει και την υπερασπιστική τακτική του, καθώς αναμένεται να επικαλεστεί μειωμένο καταλογισμό. Ο κατηγορούμενος φαίνεται να αποδίδει τον θάνατο του παιδιού του σε ατύχημα, υποστηρίζοντας πως την έσφιξε περισσότερο από όσο θα έπρεπε στην αγκαλιά του, όταν αρνιόταν να κάνει μπάνιο.

Η υπόθεση αναμένεται να εξιχνιαστεί με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία θα εισαχθεί στη δικογραφία πριν την απολογία του κατηγορούμενου.