Skip to main content

Δύο Θεσσαλονικείς στο επιτελείο Θεοδωράκη για την κεντροαριστερά

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του Σταύρου Θεοδωράκη βρίσκονται ο Σταύρος Κωνσταντινίδης, στον πολιτικό σχεδιασμό ο Νίκος Νυφούδης.

Δυο Θεσσαλονικείς θα έχει στο πλευρό του ο Σταύρος Θεοδωράκης, στην προσπάθεια διεκδίκησης της ηγεσίας του νέου κομματικού φορέα της κεντροαριστεράς.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επέλεξε να συμπεριλάβει στο στενό επιτελείο του εν όψει της διεκδίκησης της ηγεσίας του νέου φορέα τον γνωστό συγκοινωνιολόγο και ειδικό σύμβουλο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Σταύρο Κωνσταντινίδη, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο στην ομάδα επικοινωνίας του κ. Θεοδωράκη.

Επίσης, στον πολιτικό σχεδιασμό συμμετέχει ο οικονομολόγος και επιχειρηματίας, πολιτευτής με το Ποτάμι στη Β' Θεσσαλονίκης, Νίκος Νυφούδης.

Ο μεν Σταύρος Κωνσταντινίδης είναι από τους ανθρώπους που έχει δηλώσει δημοσίως επανειλημμένα το πολιτικό του στίγμα και τις καταβολές του από το χώρο της κεντροαριστεράς, αναλαμβάνοντας σχετικά πρόσφατα και την επικοινωνία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Ο τελευταίος προφανώς και δε θα είχε πρόβλημα με το νέο ρόλο που αναλαμβάνει ο συνεργάτης του, αφού και ο δήμαρχος δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του για τον Σταύρο Θεοδωράκη. Υπενθυμίζεται πως είχε χαιρετίσει στο παρελθόν τη συμμετοχή στο εγχείρημα του Ποταμιού, του αντιδημάρχου του, Σπύρου Πέγκα.

Ο κ. Νυφούδης από την άλλη είναι ένθερμος υποστηρικτής του κ. Θεοδωράκη και τον έχει στηρίξει από την αρχή στα πολιτικά του βήματα, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε δηλώσει και με δελτίο τύπου τη στήριξη της προσπάθειάς του να διεκδικήσει την ηγεσία του νέου κεντροαριστερού φορέα της χώρας.