Skip to main content

Δύο συλλήψεις χθες για λαθραία τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη ένας 18χρονος αλλοδαπός που κατείχε 200 λαθραία πακέτα τσιγάρα και ένας 44χρονος ομογενής που κατείχε λαθραία τσιγάρα και συσκευασίες καπνού

Στη σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και συσκευασίες καπνού προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα

- Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», 18χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 λαθραία πακέτα τσιγάρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την ακινητοποίηση του από τους αστυνομικούς, αντιστάθηκε σθεναρά προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

- Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά συνέλαβαν χθες το απόγευμα, 44χρονο ομογενή, διότι σε έρευνα που διενήργησαν σε φορτηγό το οποίο οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 99 πακέτα τσιγάρα και 6 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 415 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων. Επιπλέον, σε έρευνα εξωτερικού χώρου της οικίας του στην περιοχή του Λαγκαδά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 ζεύγη και 4 μονές πινακίδες κυκλοφορίας αλλοδαπών Αρχών.

Φωτογραφία αρχείου