Skip to main content

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τη συμφωνία στη Θεσσαλονίκη

Το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο άγαλμα Βενιζέλου - Συγκέντρωση και από ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της ψήφισης του νέου Μνημονίου θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη από το ΠΑΜΕ και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο άγαλμα Βενιζέλου στις 19:00 το απόγευμα.

Όπως επισημαίνεται στη σχειτκή ανακοίνωση, «το μνημόνιο Τσίπρα, είναι ένα νέο βαρύ πακέτο αντιλαϊκών μέτρων που ξηλώνει ότι έχει απομείνει όρθιο σε εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, δίνει ένα ακόμα χτύπημα στο λαϊκό εισόδημα, επιταχύνει τις διαδικασίες των ιδιωτικοποιήσεων στρατηγικών υποδομών και του ορυκτού πλούτου χτυπάει τη φτωχή αγροτιά. Το νέο μνημόνιο δεσμεύεται να υλοποιήσει απαρέγκλιτα ότι έχει ψηφιστεί από τα προηγούμενα μνημόνια, του 2010 και του 2012 και να προσθέσει νέα αντιλαϊκά μέτρα».

Μισή ώρα αργότερα, συγκέντρωση θα λάβει χώρα στον Λευκό Πύργο από τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αμφότερες οι συγκεντρώσεις ενδέχεται να πραγματοποιήσουν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.