Skip to main content

Δύο νέες κατηγορίες προϊόντων παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη η ΑΚRITAS

Η Bιομηχανία Eπεξεργασίας Ξύλου πραγματοποίησε την καθιερώμενη της ολοήμερη εκδήλωση το Σάββατο στο ξενοδοχείο PORTO PALACE.

Δύο νέες κατηγορείς προϊόντως της παρουσίασε η Bιομηχανία Eπεξεργασίας Ξύλου «ΑΚRITAS» στους συνεργάτες της στη διάρκεια της καθιερωμένης ολοήμερης εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο PORTO PALACE το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την «ΑΚRITAS», πάνω από 500 επισκέπτες  - άνθρωποι του κλάδου και συνεργάτες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και το εξωτερικό, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα σχέδια της εταιρίας και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις με τα στελέχη της.

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν:

A.    Επιφάνειες μελαμίνης  digital printing μια καινοτομία στο χώρο της διακόσμησης, το οποίο αποτελεί προϊόν ειδικής τεχνολογίας.
B.    Επιφάνειες  μασίφ  ξύλου, για εξειδικευμένες  μοναδικές  δημιουργίες από παλαιωμένο ή νέο ξύλο.

«Τα νέα σχέδια μελαμίνης και πάγκων, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επαγγελματιών από τον τομέα των κατασκευών και της διακόσμησης, οι οποίοι αναζητούν ανανεωμένες προτάσεις για τη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση  των  προϊόντων και υπηρεσιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική επαφή με τους συνεργάτες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό» αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

Φέτος η AKRITAS συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας και, όπως υποστηρίζειμ είναι η μοναδική ελληνική βιομηχανία παραγωγής μοριοσανίδας που λειτουργεί σε συνεχή βάση με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες της.