Skip to main content

Δύο αγνοούμενες γυναίκες σε κατάρρευση κτιρίου στη Ρώμη

Σωστικά συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας και των πυροσβεστών προσπαθούν να εντοπίσουν τις δύο γυναίκες, μία μητέρα και η κόρη της

Διώροφο κτίριο κατέρρευσε σε περιοχή έξω από τη Ρώμη εξαιτίας έκρηξης που προκλήθηκε πιθανότατα από διαρροή φυσικού αερίου.

Σωστικά συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας και των πυροσβεστών προσπαθούν να εντοπίσουν τις δύο γυναίκες, μία μητέρα και η κόρη της, που θεωρείται ότι βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια στην περιοχή Ατσίλια.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα ανασύρθηκαν ζωντανοί αργά το απόγευμα της Τετάρτης και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στην καθολική πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι.

Πολλοί από τους κατοίκους της Ατσίλια παρακολουθούν τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων, με την ελπίδα να έχουν αίσιο τέλος.

Το σημείο της έκρηξης επισκέφθηκε η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι. Η εισαγγελία της Ρώμης διεξάγει έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της έκρηξης.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστών και της Πολιτικής Προστασίας θα συνεχισθούν κατά την διάρκεια της νύχτας, με την βοήθεια προβολέων.