Skip to main content

Δυναμικό come back της δημοτικής Αστυνομίας, μοίρασε κλήσεις (φωτο)

Σαρωτικοί οι έλεγχοι από τη δημοτική Αστυνομία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, την πρώτη ημέρα επιστροφής της - Ποιους «κυνηγούν»

Με το... δεξί έγινε η επιστροφή της δημοτικής Αστυνομίας στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης, καθώς τα «μπλοκάκια» άρχισαν να παίρνουν «φωτιά» από τις πρώτες κιόλας ώρες εξόρμησής της στο κέντρο της πόλης, κατά την πρώτη ημέρα επανασύστασης της υπηρεσίας.

Στο στόχαστρο των 68 δημοτικών αστυνομικών σήμερα βρέθηκαν η παράνομη στάθμευση, τα διπλοπαρκαρισμένα, η παρεμπόδιση των λεωφορειολωρίδων, αλλά και ο έλεγχος των θέσεων Ελεγχόμενης Στάθμευσης, στο πλαίσιο των σαρωτικών ελέγχων για τη διασφάλιση ζητημάτων ευταξίας και τήρησης της τάξης στους ελεύθερους χώρους της πόλης.

Οι πολίτες θα μπορούν να καταθέτουν τις έγγραφες ενστάσεις τους κατά των βεβαιωμένων παραβάσεων (κλήσεων) παράνομης στάθμευσης, οι οποίες θα εξετάζονται από αρμόδιους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας, στο γραφείο του Γενικού Πρωτοκόλλου του Δήμου Θεσσαλονίκης (Δημαρχείο, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος) για διάστημα τριών ημερολογιακών ημερών  από την επόμενη ημέρα βεβαίωσης της παράβασης. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτές οι ενστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση καρτών ωριαίας στάθμευσης για τις θέσεις - χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης για περίπτερα, καταστήματα ψιλικών κ.ά., συνεχίζεται από το Τμήμα Τελών Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Δημαρχείο, 2ος όροφος, γραφείο 235 Γ', τηλέφωνα 2313 317273-2313 317268) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 έως 14:30).

 

Το θέαμα που θα αντικρίσει ένας εκ των... «τυχερών» παραληπτών

 

Πρώτη ημέρα στους δρόμους για τους δημοτικούς αστυνομικούς

 

«Έβρεξε» κλήσεις στο κέντρο της Αστυνομίας

 

Εντατικοί οι έλεγχοι