Skip to main content

Δυναμική επιστροφή Τσολακίδη στο Ράλι Ακρόπολης (φωτο- vid)

Ο 41χρονος Έλληνας πρωταθλητής του 2003,που επέστρεψε στην ενεργό δράση μόλις πέρυσι, βρίσκεται σήμερα στην τέταρτη θέση στο Ράλι Ακρόπολις 2017.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017, που αποτελεί τον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Δυναμικό come back στο «Ράλι των Θεών», κάνει ο «αειθαλής» οδηγός από τη Θεσσαλονίκη, Σωκράτης Τσολακίδης, με συνοδηγό τον συντοπίτη και... γηραιό του είδους, Χάρη Δήμου, και μαζί με ένα από τα πιο δυνατά αυτοκίνητα στην κατηγορία του, το εντυπωσιακό Skoda Fabia R5.

Ο 41χρονος Έλληνας πρωταθλητής του 2003, που επέστρεψε στην ενεργό δράση μόλις πέρυσι, βρίσκεται σήμερα στην τέταρτη θέση στο Ράλι.


Ο Κιλκισιώτης οδηγός ξεκίνησε τους αγώνες αυτοκινήτου το 1997 ως συνοδηγός, με οδηγό τον τωρινό συνοδηγό του, Χάρη Δήμα. Ξεκίνησε πίσω από το τιμόνι στο χωμάτινο Ράλι Χαλκιδικής το μακρινό 1988 και το 2003 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος, με νίκη στο 37ο Ράλι ΔΕΘ.

Η καλύτερη επίδοση που έχει πετύχει στο Ράλι Ακρόπολις, στις συνολικά πέντε -μαζί με τη φετινή- συμμετοχές του στον θεσμό, ήταν η δεύτερη θέση στην κατηγορία Ν2 με ένα Mitsubishi Lancer Evo VII, το 2002, όταν ακόμη η διοργάνωση ήταν παγκόσμιας εμβέλειας (WRC).