Skip to main content

Δυναμική επανεκκίνηση της Sportexpo Marathon με 28.500 επισκέπτες

H φετινή επανεκκίνηση της Sportexpo Marathon από τη ΔΕΘ - Helexpo έβαλε τις βάσεις για μια ακόμα πιο δυναμική διοργάνωση την επόμενη χρονιά

Δριμύτερη και δυναμική επέστρεψε η Sportexpo Marathon, που μετά από 12 χρόνια έκανε ένα νέο ξεκίνημα, προσελκύοντας σε ένα τριήμερο, από την 31η Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, 28.500 επισκέπτες.

Με σύσσωμο τον κόσμο του αθλητισμού να δίνει το «παρών», από ιστορικά αθλητικά σωματεία μέχρι επιχειρήσεις αθλητικού εξοπλισμού και υπηρεσιών, η φετινή επανεκκίνηση της Sportexpo Marathon έβαλε τις βάσεις για μια ακόμα πιο δυναμική διοργάνωση την επόμενη χρονιά, με περισσότερες συμμετοχές και ακόμα μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, το περίπτερο 13 κινήθηκε κατά τη διάρκεια του τριημέρου στους ρυθμούς της zumba και του Αργεντίνικου Τάνγκο, ενώ πολλές ήταν οι επιδείξεις και τα μαθήματα αθλημάτων, γυμναστικής και χορού.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, ο οποίος διοργάνωσε, χθες, 3 Απριλίου, τον διεθνή μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα η Sportexpo Marathon «έτρεξε» παράλληλα με την προετοιμασία του μαραθωνίου, αφού οι δρομείς παρέλαβαν τον εξοπλισμό τους από τις εγκαταστάσεις της. Μεταξύ των δρομέων βρέθηκε και η ομάδα της ΔΕΘ-Helexpo, που για μια ακόμη χρονιά συμμετείχε στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.   

Η Sportexpo Marathon πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία και με την εταιρεία Be Best, η οποία διοργανώνει την έκθεση Marathon Expo στην Αθήνα.

Η ΔΕΘ-Helexpo ευχαριστεί τον κόσμο για την ανταπόκρισή του στη νέα αυτή προσπάθεια και υπόσχεται μια ακόμα μεγαλύτερη αθλητική «γιορτή», που θα καθιερωθεί στη συνείδηση του αθλητικού κόσμου, την επόμενη χρονιά.