Skip to main content

«Δύνα.Μη.»: Κανένα χρώμα και κανένα κομματικό πρόσημο

Μόνη φιλοδοξία των μελών είναι να προσφέρουν στην επίλυση των προβλημάτων των διπλωματούχων μηχανικών, που είναι κοινά για όλους, λέει η παράταξη

Κανένα «χρώμα» και κανένα κομματικό πρόσημο δεν έχουν τα μέλη της «Δύνα.Μη. – Δυναμικοί Μηχανικοί», γνωστοποιεί σε διευκρινιστική ανακοίνωσή της η παράταξη, σχετικά με το χθεσινό δημοσίευμα της Voria.gr, για τις εκλογές στον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος της παράταξης, πολιτικός μηχανικός και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ, Παναγιώτης Αντιβαλίδης, « η "Δύνα.Μη. – Δυναμικοί Μηχανικοί" ορίζεται λανθασμένα ως παράταξη που πρόσκειται στον χώρο της κεντροδεξιάς». Σύμφωνα με τον ίδιο, «η παράταξή μας δεν έχει κανένα "χρώμα" και κανένα κομματικό πρόσημο. Μέλη της είναι συνάδελφοι μηχανικοί από όλους τους πολιτικούς χώρους, αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και μισθωτοί που μόνη τους φιλοδοξία είναι να προσφέρουν στην επίλυση των προβλημάτων των διπλωματούχων μηχανικών, που είναι κοινά για όλους, και να συμβάλλουν στην ανύψωση του κύρους του Τ.Ε.Ε.».