Skip to main content

Μεταχειρισμένοι υπολογιστές σε μαθητές από το δήμο Θεσσαλονίκης

Η δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, στο δημαρχείο, στις 14.00, ενώ η διάθεση δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

Μεταχειρισμένους φορητούς υπολογιστές σε μαθητές και προπτυχιακούς φοιτητές οικογενειών, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές του υπηρεσίες, θα διαθέσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στην Αίθουσα Νερού του Δημαρχείου, στις 14.00, ενώ η διάθεση δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

Η συλλογή των υπολογιστών πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Θεσσαλονίκης, από το Σεπτέμβριο του 2015, σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Ελεύθερου Λογισμικού (GreekLUG) και το συνεργατικό χώρο Coho.

«Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στη στήριξη των μαθητών και φοιτητών στην εποχή που οι υπολογιστές έχουν καταστεί απαραίτητο εργαλείο γνώσης, μάθησης και επικοινωνίας» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε το Σύλλογο Φίλων Ελεύθερου Λογισμικού (GreekLUG) και το συνεργατικό χώρο Coho για την πρωτοβουλία διενέργειας της δράσης».