Skip to main content

Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρόσληψη 38 ατόμων για δίμηνη απασχόληση

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά 38 ατόμων ανακοίνωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά 38 ατόμων για την αντιμετώπιση της εποχιακής ανάγκης της υλοποίησης του προγράμματος «Δημιουργική Απασχόληση μαθητών του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού 2015», ανακοίνωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα αφορά ειδικότητες παιδαγωγών, νηπιαγωγών, γυμναστών, ψυχολόγων κα. Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και υποβάλλουν την αίτηση αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Θεσσαλονίκης, Κλεάνθους 57, Τ.Κ. 544 53, Θεσσαλονίκη, απευθύνοντας την προς τη Δ/νση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, Τμήμα Διοικητικής υποστήριξης, υπόψη κας Μούτσιου Αικατερίνης.
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε εργάσιμες ημέρες  και συγκεκριμένα από τις 29 Μαΐου έως και τις 5 Ιουνίου 2015. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.