Skip to main content

Δήμος Λαγκαδά: Σε ένα μήνα απομακρύνθηκαν 500 τόνοι ογκωδών - Συλλέχθηκαν 1.110 τόνοι οικιακών απορριμμάτων

Ο απολογισμός της αντιδημαρχίας Καθαριότητας στον δήμο Λαγκαδά από την 1η Ιανουαρίου έως και τις 31 Ιανουαρίου 2024

Τον απολογισμό της αποκομιδής για τον Ιανουάριο του 2024, τον πρώτο μήνα της νέας διοίκησης στον δήμο Λαγκαδά, έδωσε στη δημοσιότητα η Αντιδημαρχία Σχεδιασμού Αποκομιδής Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Καθαρισμού Κοινόχρηστων Χώρων.

Στο διάστημα  , συλλέχθηκαν 1.110 τόνοι οικιακών απορριμμάτων, συγκεντρώθηκαν 200 τόνοι κλαδιών, απομακρύνθηκαν 500 τόνοι ογκωδών αντικειμένων, ανακυκλώθηκε ένας τόνος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις σε 300 χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιίας.

«Δεσμευτήκαμε προεκλογικά ότι η καθημερινότητα θα είναι κορυφαία προτεραιότητα της διοίκησής μας. Προσπαθούμε από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε καθήκοντα να κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας. Ο απολογισμός της αποκομιδής για τον Ιανουάριο μάς ικανοποιεί και μας οπλίζει με τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να είναι ακόμη καλύτερα τα αποτελέσματα τους επόμενους μήνες. Παρότι υστερούμε σοβαρά σε υλικοτεχνική υποδομή και λειτουργούμε υπό αντίξοες συνθήκες, δεν πτοούμαστε και σύντομα θα είμαστε σε θέση με καλύτερες προϋποθέσεις να φροντίζουμε για την καθαριότητα», δήλωσε η δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου.