Skip to main content

Δήμος Καλαμαριάς: Πώς έχει η κατάσταση στην περιοχή

Στη μάχη για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης όλα τα συνεργεία του δήμου - Κλειστά αύριο και την Παρασκευή όλα τα σχολεία

Στους δρόμους, για να διατηρηθούν οι κεντρικές οδοί του Δήμου και το βασικό οδικό δίκτυο ανοιχτό, σύμφωνα με το σχέδιο εφαρμογής της Πολιτικής Προστασίας, είναι από χθες μέχρι και σήμερα όλα τα συνεργεία του δήμου Καλαμαριάς και όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός, λόγω του χιονιά.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, τρεις φορτωτές, ένα πολυμηχάνημα με λεπίδα αποχιονισμού, ένα εκχιονιστικό με αλατοδιανομέα και λεπίδα, έξι φορτηγάκια για τα ευέλικτα συνεργεία και μια υδροφόρα, έχουν μπει στη μάχη και δουλεύουν ασταμάτητα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Παράλληλα οι υπηρεσίες του Δήμου παραμένουν ανοιχτές, καθώς επίσης και οι λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, Τράπεζες , Εφορία, ΕΛ.ΤΑ. αλλά και οι υπηρεσίες του ΙΚΑ Καλαμαριάς, λειτουργούν σήμερα κανονικά.

Κλειστά έως και την Παρασκευή τα σχολεία

Τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου, θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά, ενώ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και οι Βρεφονηπιακοί θα λειτουργούν κανονικά.

«Οι άσχημες καιρικές συνθήκες συνεχίζονται και σήμερα, οι υπηρεσίες του Δήμου και οι εργαζόμενοι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια , για να κρατήσουν την Καλαμαριά, προσπελάσιμη και χωρίς προβλήματα», επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Καθημερινά, οι πολίτες της Καλαμαριάς μπορούν να προμηθεύονται αλάτι για δική τους χρήση λόγω των καιρικών συνθηκών, από το εργοτάξιο του Δήμου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πόντου και Αιγαίου.