Skip to main content

Αποχώρησε ο Φωτίου από την εκδήλωση στην Περιφέρεια για Μητσοτάκη

Δυσαρέσκεια του δήμου Θεσσαλονίκης για τον αποκλεισμό του αναπληρωτή Δημάρχου Θεσσαλονίκης από τους χαιρετισμούς προς τον πρόεδρο της ΝΔ.

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό του αναπληρωτή Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Αντιδήμαρχο Νίκο Φωτίου, από τους χαιρετισμούς προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο δήμος αναφέρει πως «παρόλο που ο Δήμος Θεσσαλονίκης φιλοξένησε τη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τους δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας, οι διοργανωτές της εκδήλωσης φρόντισαν να αποκλείσουν τον αναπληρωτή Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Αντιδήμαρχο Νίκου Φωτίου, από τους χαιρετισμούς προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη», με αποτέλεσμα ο αναπληρωτής Δημάρχου Θεσσαλονίκης να αποχωρήσει.

«Στην αναπόφευκτη διαμαρτυρία του Νίκου Φωτίου για τον απαράδεκτο αποκλεισμό, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου, επέρριψαν την ευθύνη ο ένας στον άλλο, αντί, έστω και την τελευταία στιγμή, να διορθώσουν την παράλειψη. Προφανώς ο πρόεδρος της ΝΔ δεν ασχολήθηκε με την οργάνωση της συνάντησης, αλλά είναι εξίσου προφανές ότι ο αποκλεισμός είναι απαράδεκτος και μικροπρεπής» καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.