Skip to main content

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Σκάνδαλο μεγατόνων το θέμα με τα «φρουτάκια»

Ο Ανδρεάς Λοβέρδος καταγγέλει την «απόπειρα καζινοποίησης της χώρας μέσω της άρσης όλων των περιορισμών για τα καταστήματα με 'φρουτάκια'».

«Σκάνδαλο μεγατόνων» χαρακτηρίζει την υπόθεση με τα «φρουτάκια» σε σημερινή ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ καλεί την κυβέρνηση να δώσει άμεσα εξηγήσεις μετά και την επιστολή από την Κομισιόν.

Όπως τονίζει, ο ίδιος επί ένα μήνα κατήγγειλε απερίφραστα την απόπειρα καζινοποίησης της χώρας μέσα από την άρση όλων των περιορισμών για τα καταστήματα με «φρουτάκια», ωστόσο η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί «κώφευαν εκκωφαντικά».

«Τώρα εκτός του ότι έλαβαν επιστολή από την Κομισιόν που πιστοποιεί τα όσα έλεγα και λέω εντός και εκτός Βουλής ήρθαν και οι αποκαλύψεις του πρώην Προέδρου της Επιτροπής Παιγνίων κ. Στεργιώτη για την αντικατάστασή του που άνοιξε τον δρόμο για την κατάργηση κάθε περιορισμού και κατ ουσία για την καζινοποίηση της χώρας», συμπληρώνει ο κ. Λοβέρδος.

«Πλέον δεν τίθεται θέμα προσωπικής μου δικαίωσης, η οποία σαφώς επήλθε αλλά θέμα σκανδάλου μεγατόνων», καταλήγει η ανακοίνωση.