Skip to main content

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ο ΣΥΡΙΖΑ προκατασκεύασε το πόρισμα για τα ΜΜΕ

Ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος, Ανδρέας Λοβέρδος, καταλογίζει αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ για «το ναυάγιο της εξεταστικής του».

Για προκατασκευή του πορίσματος για τη δανειοδότηση ΜΜΕ και κομμάτων κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Δημοκρατική Συμπαράταξη, μέσω του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου Ανδρέα Λοβέρδου.

Παράλληλα, του καταλογίζει αμηχανία για «το ναυάγιο της εξεταστικής του για τη δανειοδότηση ΜΜΕ και κομμάτων», με αποτέλεσμα «να πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο»

«Σήμερα, πριν διανείμουν στα μέλη της επιτροπής το "πόρισμά τους", το έκαναν διαρροή σε δημοσιογράφους κι έπειτα επιχείρησαν να το μαζέψουν, ισχυριζόμενοι πως δεν έστειλαν το τελικό κείμενο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή όχι μόνο προκατασκεύασε "πόρισμα" πριν καλά - καλά ξεκινήσει η επιτροπή, όχι μόνο αρνήθηκε με ψηφοφορία να επιχειρήσουμε  από κοινού τη σύνταξη ενιαίου πορίσματος, αλλά επιδόθηκε και στην υποκλοπή εντυπώσεων με τη διαρροή του κειμένου του δήθεν πορίσματος της εξεταστικής», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος.

«Η ζωή, όμως, τους εκδικείται. Τους πληρώνει με το ίδιο νόμισμα για τα ψέματα που είπαν και τις ενσυνείδητα ψευδείς υποσχέσεις που έδωσαν», καταλήγει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.