Skip to main content

ΔΗΜΑΡ για Μπέο: Ο υπόκοσμος μίλησε - Ο Μπουκώρος τον στηρίζει

Καλούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα να πάρουν θέση για την υβριστική επίθεση του υπόδικου Μπέου, τονίζει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ.

Σκληρή επίθεση στο βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο εξαπέλυσε η ΔΗΜΑΡ που τον χαρακτηρίζει υποστηρικτή του Αχιλλέα Μπέου και ζητά από τη ΝΔ και τον πρόεδρό της να πάρουν θέση.  Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, απαντώντας στο Μπέο και την επίθεση που δέχτηκε το κόμμα δηλώνουν πως ο υπόκοσμος μίλησε.

«Ο υπόκοσμος μίλησε και επιτέθηκε σε μας. Ο Αχιλλέας Μπέος με τις δηλώσεις του ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε θρασύτητα. Έγραψε μια ανακοίνωση για τον εαυτό του και την απηύθυνε σε μας. Οι προοδευτικοί και Δημοκρατικοί πολίτες του Βόλου δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα φαινόμενα.

Δυστυχώς ο Αχιλλέας Μπέος βρήκε υποστηρικτή σήμερα το πρωί τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος προέβη στις ίδιες επιθέσεις με την ίδια γλώσσα και επιχειρηματολογία, αντί να καταδικάσει τις δηλώσεις του υπόδικου Μπέου.

Καλούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα να πάρουν θέση για την υβριστική και χυδαία επίθεση του υπόδικου Μπέου στην Δημοκρατική Αριστερά, στον Πρόεδρο της και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Αυτό αναμένουμε και από τη Νέα  Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη που πρέπει να ξεκαθαρίσει, αν ο βουλευτής Μαγνησίας εξέφρασε  την επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας».