Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018
x

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 9 ΧΡΟΝΩΝ

Το χέρι του Κορκονέα όπλισε και η προηγούμενη ατιμωρησία κι αυτό, καλό είναι να μην το ξεχνάει κανείς, λένε οι συνήγοροι του Γρηγορόπουλου.

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τη συμπλήρωση εννέα χρόνων από τη δολοφονία του.

«Εννέα χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, από τους ειδικούς φρουρούς, Ε. Κορκονέα και Β. Σαραλιώτη, η ψυχή του Αλέξανδρου αναζητεί δικαίωση» αναφέρουν στη δήλωσή τους προσθέτοντας: «Όχι μόνο με την επικύρωση της πρωτόδικης καταδίκης των ενόχων, την οποία αξιώνει η οικογένεια του Αλέξανδρου στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, σε μια δίκη που εδώ και ένα χρόνο γίνεται σε καθεστώς πλήρους παρασιώπησης, με επόμενη δικάσιμο την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017. Αλλά και με τη διασφάλιση της ζωής και της υγείας όλων των πολιτών απέναντι στην αστυνομική βία, με την παραδειγματική τιμωρία όλων των υπαιτίων για πράξεις αστυνομικής βίας, όσο υψηλόβαθμοι κι αν είναι. Ένα αίτημα επίκαιρο σήμερα όσο ποτέ».

Υπογραμμίζουν, τέλος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «το χέρι του Κορκονέα όπλισε και η προηγούμενη ατιμωρησία. Κι αυτό, καλό είναι να μην το ξεχνάει κανείς».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ