Skip to main content

Δικαστικό Μέγαρο: Σύσκεψη για ενεργειακή αναβάθμιση παρουσία Μπουτάρη

Σύσκεψη με θέμα την ενεργειακή αναβάθμιση και τη βελτίωση των υποδομών στο κτήριο - Τι δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στη Voria.gr

Ευρεία σύσκεψη έλαβε χώρα σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο γραφείο της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών, Ειρήνης Αποστόλου, στην οποία συμμετείχαν η πρόεδρος της Τριμελούς Επιτροπής Διοίκησης του Μεγάρου, προέδρου Εφετών, Καλλιρρόη Χειμαριού, ο πρόεδρος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης Νικόλαος Βόκας και η προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σύρμω Κακκάλη, καθώς και άλλοι προϊστάμενοι τμημάτων.

Στη σύσκεψη αυτή κλήθηκε και παρευρέθη και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Ερωτηθείς από τη Voria.gr σχετικά με το αντικείμενο της σύσκεψης, ο κ. Μπουτάρης σημείωσε πως αυτό αφορούσε «τη δυνατότητα συνεργασίας για την ενεργειακή αναβάθμιση και τη βελτίωση των υποδομών του Δικαστικού Μεγάρου».

Όπως είπε ο ίδιος, «ο δήμος εμπλέκεται γιατί το συγκεκριμένο κτήριο ανήκει στην επικράτειά του και πρέπει να φροντίζει για αυτό όπως πράττει και με όλα τα υπόλοιπα».

«Προσπαθούμε να δούμε πώς θα βοηθήσουμε και πώς θα εντάξουμε το Δικαστικό Μέγαρο σε πρόγραμμα χρηματοδότησης, είτε αυτό είναι το νέο ΕΣΠΑ είτε κάποιο άλλο», κατέληξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.