Skip to main content

Δικαιώθηκε το Mediterranean College, έλαβε τη σχετική άδεια λειτουργίας κολλεγίου

Tην επίσημη άδεια λειτουργίας από το υπουργείο Παιδείας τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, έλαβε το Mediterranean College.
Tην  επίσημη άδεια λειτουργίας από το υπουργείο Παιδείας τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, έλαβε το Mediterranean College,  σύμφωνα με το ΦΕΚ της κυβερνήσεως τεύχος Β’ αριθμός φύλλου 2138,1-10-09.

Σε ανακοίνωσή του το Mediterranean College αναφέρει ότι δικαιώθηκε η συνεπής και υπεύθυνη πορεία του, που είναι το πρώτο ιδιωτικό αγγλόφωνο κολέγιο στην Ελλάδα από το 1977 με τη μεγαλύτερη ιστορική διαδρομή, στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας.

Αυτό που διακρίνει το Mediterranean College στα 32 χρόνια λειτουργίας του είναι η υψηλή ποιότητα των ακαδημαϊκών και διοικητικών του υπηρεσιών και οι πρωτοποριακές του δράσεις. Είναι το πρώτο κολέγιο που, το 1992, εγκαθίδρυσε το θεσμό παροχής εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα αυτούσιων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών σε συνεργασία franchise με έγκριτα κρατικά βρετανικά πανεπιστήμια. Από το 1997 αξιολογείται και πιστοποιείται ποιοτικά μέσω τακτικών ελέγχων από το QAA (Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας Βρετανικών Πανεπιστημίων), ενώ από το 2000 έχει πιστοποιηθεί από το BAC (Βρετανικό Συμβούλιο Πιστοποίησης) ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση.
Πανέτοιμο τώρα, με επίσημη άδεια λειτουργίας και ανανεωμένη την κτιριακή και υλικο-τεχνική του υποδομή, το Mediterranean College περιμένει σε λίγες μέρες να υποδεχτεί τους νέους και παλιούς του φοιτητές που το επέλεξαν για τις προπτυχιακές (Bachelor και HND) ή μεταπτυχιακές τους σπουδές (Master’s και Executive Diploma) σε ένα ευρύ φάσμα περιζήτητων στην αγορά εργασίας ειδικοτήτων.