Skip to main content

Διήμερο επαγγελματικού προσανατολισμού στην Καβάλα

Εκατοντάδες μαθητές αναμένεται να παρακολουθήσουν το διήμερο επαγγελματικού προσανατολισμού, που διοργανώνεται στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο.
Την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, που διεξήχθη κατά τους προηγούμενους μήνες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, και αναλυτικές συζητήσεις σχετικά με τις επαγγελματικές επιλογές που προσφέρονται σήμερα στους νέους ανθρώπους θα περιλαμβάνει το διήμερο επαγγελματικού προσανατολισμού, που συνδιοργανώνουν ο δήμος Καβάλας και το Δημοτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Καβάλας (ΔΕΚΕΚ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εκπαιδευτικών Φροντιστών ν. Καβάλας.

Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο κινηματοθέατρο Όσκαρ της Καβάλας, το προσεχές Σαββατοκύριακο (Σάββατο, 5.30μμ – Κυριακή, 11πμ), και αναμένεται να τις παρακολουθήσουν εκατοντάδες μαθητές του νομού Καβάλας, που επιθυμούν να ενημερωθούν διεξοδικά για τις διαθέσιμες επαγγελματικές προοπτικές και τις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, προκειμένου να συνδυάσουν τις προσωπικές προσδοκίες τους με μια ασφαλή μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση.