Skip to main content

Διήμερο εκδηλώσεων για τις εξαρτήσεις διοργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα ο Ηρακλής

Μια ξεχωριστή εκδήλωση από τα ερασιτεχνικά τμήματα του Γηραιού

Ο Γ.Σ. Ηρακλής σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων "ΑΡΓΩ" στέλνει το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι Ζωή και διοργανώνει ωένα διήμερο εκδηλώσεων με θέμα τις «Εξαρτήσεις».

Στόχος όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου «είναι να αναδείξουμε τον ρόλο του αθλητισμού και του κοινοτικού πνεύματος στην αντιμετώπιση του φαινομένου».

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας "ΑΡΓΩ" (Λαγκαδά 196) και έχει θέμα «Εξαρτήσεις και Αθλητισμός στη σύγχρονη κοινωνία».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εξειδικευμένοι επιστήμονες, αθλητές και αθλήτριες του Ηρακλή και είναι ανοιχτή σε όλα τα μέλη, τους γονείς, τους εργαζόμενους/ες και τους εθελοντές/τριες του Προγράμματος.

Την δεύτερη μέρα "Η Οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ τρέχει 1908 στροφές", για να τιμήσει την ζωή.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 12:00 το Αθλητικό Τμήμα Στίβου, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια κοινή προπόνηση μαζί με τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες του συλλόγου.

Στο event θα βρίσκονται ο πρωταθλητής Μαραθωνοδρόμος του ΗΡΑΚΛΗ Παναγιώτης Καραϊσκος , η πρωταθλήτρια Μαραθωνοδρόμος και Αθλητική Ψυχολόγος Ματίνα Νούλα, ο προπονητής μεγάλων αποστάσεων του Συλλόγου και πρωταθλητής Ιάσων Ιωαννίδης, η χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 Βασιλική Καλλιμογιάννη, καθώς και πολλοί ακόμα διακεκριμένοι αθλητές και αθλήτριες του Γηραιού.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, «από βρέφη σε καρότσια μέχρι Βετεράνους του Συλλόγου», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Κοινός στόχος όπως επισημαίνεται «είναι να περπατήσουμε-τρέξουμε όλοι και όλες μαζί πετυχαίνοντας συνολικά 1908 στροφές, στο γήπεδο στίβου των Χορτατζήδων (320μ.)».

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πικ νικ στο γήπεδο ποδοσφαίρου όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν μαζί τους τραπεζομάντηλα και το φαγητό τους για να το μοιραστούν με τους συναθλητές και τις συναθλήτριες τους.

Στην συνέχεια οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον αγώνα βόλλει της ομάδας του Ηρακλή στο Κατσάνειο (18:00).