Skip to main content

Digging up: Πέντε νέοι εικαστικοί καλλιτέχνες παρουσιάζουν...

Ομαδική έκθεση πέντε αριστούχων ζωγράφων της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΕ, εγκαινιάζεται στη Πολιτιστική Γειτονιά των Συκεών, στο Μουσείο Προσφύγων.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου , στις 7:30 μμ , στο Μουσείο Προσφύγων , της Πολιτιστικής Γειτονιάς στις Συκιές Θεσσαλονίκης , εγκαινιάζεται η ομαδική έκθεση ζωγραφικής , Digging Up

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες – όλοι τους αριστούχοι απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ. - χρησιμοποιώντας το χρώμα και το σχήμα , προσπαθούν να μεταφέρουν στον καμβά και το χαρτί ,την δική τους προσωπική αντίληψη των πραγμάτων .

Η Βίκυ Βάκουλη , ο Χρήστος Λαχανάς , ο Τάσος Μανιατόπουλος , η Σοφία Μητσώλα και ο Κώστας Σκλαβενίτης, με αναγνωρίσιμο δείγμα εικαστικής γραφής ο καθένας ,αποχωρίζονται το οικείο και το ασφαλές στη ζωγραφική αναπαράσταση και προχωρούν με τον δικό τους αισθητικό προβληματισμό σε νέες διαδρομές , τολμώντας νέες εικαστικές προσεγγίσεις .

H έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 14/10 εως 14/11/2016, με ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 έως 18:00μμ.
Την έκθεση έχει επιμεληθεί η Μαρία Δελλαπόρτα.