Skip to main content

Διευρύνεται η αλυσίδα καταστημάτων Κανελλόπουλος.

Δυναμικά αναπτύσσεται η αλυσίδα Kανελλόπουλος Fashion, που μαζί με το νέο πολυκατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διαθέτει 8 καταστήματα ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ.
Διευρύνεται δυναμικά η αλυσίδα καταστημάτων Κανελλόπουλος Fashion. Πρόσφατα, εγκαινιάστηκε πρόσφατα το νέο πολυκατάστημα Κανελλόπουλος Fashion, που βρίσκεται  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Τσιμισκή 55. Πρόκειται για ένα πολυκατάστημα 7 ορόφων, 2.500 τμ που διαθέτει καλλυντικά, αρώματα, ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ και φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ελληνικά και ξένα brands.

Η εταιρία Κανελλόπουλος ιδρύθηκε το 1950 και από τότε αναπτύσσεται σταθερά. Ειδικότερα το πρώτο πολυκατάστημα Κανελλόπουλος το απέκτησε το 1970, ενώ μέχρι τότε προμήθευε την αγορά της Θεσσαλονίκης με υφάσματα. Μετά επέκτεινε το πολυκατάστημα αυτό, που σήμερα φθάνει τα 6.000 τμ και βρίσκεται στο 12 χλμ Θεσσαλονίκης Λαγκαδά. Η εταιρία επεκτάθηκε στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos με τρία καταστήματα Κανελλόπουλος Fashion, 600 τμ, στο εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza, στη Λάρισα με τρία καταστήματα 600 τμ, ενώ έχει παρουσία και στο MEGA OUTLET με χώρο 400 τμ.

Τα εγκαίνια του νέου πολυκαταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Κανελλόπουλος Fashion έγιναν σε  ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα και η οικογένεια Κανελλόπουλου υποδέχθηκε το κοινό της Θεσσαλονίκης, ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.