Skip to main content

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Παυλίδης

Μετά από αίτημα του Α. Σαμαρά, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ αποφάσισε τη διαγραφή του πρώην υπουργού Α. Παυλίδη, με αιτιολογικό ότι η εν γένει στάση και συμπεριφορά του προκάλεσε και προκαλεί βλάβη
Στη διαγραφή του πρώην υπουργού κ. Αριστοτέλη Παυλίδη προχώρησε σήμερα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας. Η Επιτροπή συνήλθε υπό την προεδρία του προέδρου της κ. Ιωάννη Τραγάκη, κατόπιν αιτήματος του προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος παρέπεμψε τον κ. Παυλίδη με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που επικαλέστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή ότι "με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του, ο κ. Παυλίδης προκάλεσε και προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του κόμματος". Κατόπιν τούτου με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή Δεοντολογίας διέγραψε οριστικά τον κ. Παυλίδη.

Αύριο, Τετάρτη πραγματοποιείται προσυνεδριακή διάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, όπου ήταν βουλευτής στο παρελθόν ο κ. Παυλίδης, και στη ΝΔ υπάρχει προβληματισμός για το ενδεχόμενο παρουσίας του πρώην βουλευτή Δωδεκανήσου, όπως και για πιθανές αντιδράσεις ψηφοφόρων του.