Skip to main content

Διευκρινίσεις Άρη για την είσοδο παιδιών ενόψει Μπόκα

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε, με ανακοίνωσή της, πως θα υπάρξει δωρεάν είσοδος σε παιδιά μέχρι 10 ετών εφόσν συνοδεύονται από γονείς

Διευκρινιστική ανακοίνωση αναφορικά με την είσοδο των παιδιών-υποστηρικτών του συλλόγου εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης υπογραμμίζοντας πως βάζει πάνω απ' όλα την ασφάλεια των θεατών ενώ γνωστοποίησε πως θα υπάρξει δωρεάν είσοδος σε παιδιά μέχρι 10 ετών εφόσον συνοδεύονται από γονείς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ούτε είχε ούτε έχει, καμία πρόθεση να αφήσει κανέναν φίλο της ομάδας μας έξω από το φιλικό–γιορτή με την Μπόκα Τζούνιορς. Πολύ περισσότερο, δε, τα παιδιά που αποτελούν το «αύριο» του Συλλόγου μας. Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι η ασφάλεια των θεατών κι αυτό δεν μπορεί να μπει σε διαπραγμάτευση.

Μετά από νέες διαβουλεύσεις με τους αρμόδιους φορείς, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει πως στο φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς θα επιτραπεί η δωρεάν είσοδος σε παιδιά μέχρι 10 ετών, με την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύονται από τον γονέα τους.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας σε όλες τις Θύρες του γηπέδου, ώστε να εκμηδενιστεί η όποια πιθανότητα απρόοπτου συμβάντος».