Skip to main content

Διαβεβαιώσεις Νοτοπούλου για ανέγερση του 25ου δημοτικού στον Εύοσμο

Επίσκεψη του Δήμαρχου Κορδελιού Ευόσμου Πέτρου Σούλα στο Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Τι συζητήθηκε με την κ. Νοτοπούλου.

Συνάντηση εργασίας είχαν ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας με την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο.

Στο επίκεντρο της επίσκεψης του δημάρχου στο Γραφείο του Πρωθυπουργού τέθηκε το θέμα της ανέγερσης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, με την κ. Νοτοπούλου να διαβεβαιώνει τον κ. Σούλα ότι ο Πρωθυπουργός θα τηρήσει την υπόσχεσή του για τη χρηματοδότηση του έργου.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της ανέγερσης του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κορδελιού (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.),  το ζήτημα της νομοθετικής παρέμβασης ώστε να καταστεί εφικτή η καταβολή των δεδουλευμένων των απλήρωτων εργαζομένων της ΔΗΚΕΚΕ καθώς και η παραχώρηση τμήματος του Στρατοπέδου Παπακυριαζή στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρο Σούλα η κ. Νοτοπούλου εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του  Πρωθυπουργικού Γραφείου  για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε η ίδια για την επίλυση του προβλήματος στέγασης του   Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.