Skip to main content

Διαβατά: Έκρυβε μετανάστες μέχρι και στο πορτ μπαγκάζ

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του 20χρονου δράστη, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν συνολικά οκτώ παράτυποι μετανάστες.

Στη σύλληψη αλλοδαπού λαθροδιακινητή προχώρησαν χθες το πρωί στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των Διαβατών, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, αποτρέποντας τη διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά - προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στη χώρα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών ακινητοποίησαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στο όχημα επέβαιναν συνολικά οκτώ παράτυποι μετανάστες, οι δύο εκ των οποίων εντοπίσθηκαν στον χώρο των αποσκευών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι διακινούμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο βραδινές ώρες της 26/27-10-2017, με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.