Skip to main content

«Διασυρμός της χώρας ο αποκλεισμός της Ακρόπολης», τονίζει η ΝΔ

Βολές κατά του Π. Γερουλάνου με αφορμή το σημερινό αποκλεισμό της Ακρόπολης από συμβασιούχους εξαπέλυσε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Πολιτισμού της ΝΔ, Θ. Δαβάκης.
Βολές κατά του Παύλου Γερουλάνου με αφορμή το σημερινό αποκλεισμό της Ακρόπολης από συμβασιούχους του υπουργείου Πολιτισμού εξαπέλυσε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Δαβάκης.

«Αυτός ο διασυρμός της χώρας πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει», τόνισε ο αρμόδιος τομεάρχης, επισημαίνοντας ότι ένα κορυφαίο εμβληματικό μας Μνημείο, όπως η Ακρόπολη, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται ως μέσο πίεσης από τους απλήρωτους συμβασιούχους, εξαιτίας της αδυναμίας της πολιτικής ηγεσίας να δώσει λύση στο πρόβλημά τους.

«Επαναλαμβάνεται τους τελευταίους μήνες, εν μέσω τουριστικής περιόδου, το ίδιο δράμα, με τους τουρίστες να ταλαιπωρούνται και, ενώ διανύουν χιλιάδες μίλια για να βιώσουν το μεγαλείο του Ιερού Βράχου, βιώνουν τελικά “το μεγαλείο” της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής», ανέφερε ο κ. Δαβάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος της Ακρόπολης παρέμεινε κλειστή σήμερα μέχρι τις 12 το μεσημέρι, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.