Skip to main content

Διαψεύδει την Αλληλεγγύη Επαγγελματιών ο δήμος Λαγκαδά

Ουδέποτε έγινε αναφορά για τεράστιο κενό μεταξύ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και του δήμου Λαγκαδά, σημειώνει η δημοτική αρχή

Διαψεύδει ο δήμος Λαγκαδά σημεία της ανακοίνωσης του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών», αντιπροσωπεία του οποίου, με επικεφαλής τον Χρήστο Νικολόπουλο, επισκέφθηκε τον δήμαρχο την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, όπως διευκρινίζει ο δήμος σε ενημέρωσή του στο Facebook, «ουδέποτε κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης έγινε αναφορά από τον Δήμαρχο σχετικά με την ύπαρξη "τεράστιου κενού που υπάρχει μέχρι σήμερα στην συνεργασία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με τον Δήμο Λαγκαδά" και συνεπώς κανένα σχετικό "κοινό συμπέρασμα" δεν προέκυψε».

Η συζήτηση, συνεχίζει ο δήμος Λαγκαδά, επικεντρώθηκε στην γνωριμία με τους υποψηφίους και στην ανάπτυξη εκ μέρους τους, του προγράμματος του συνδυασμού τους.

Όπως επισημαίνεται, ο δήμος Λαγκαδά διατηρεί «μια σταθερή και αρμονική συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Ζορπίδη και την διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με τη λειτουργία από το 2007 γραφείου του Ε.Ε.Θ με σκοπό την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής. Το ΕΕΘ όποτε του ζητήθηκε ενίσχυσε δράσεις και εκδηλώσεις του Δήμου Λαγκαδά για τη στήριξη της τοπικής αγοράς».