Skip to main content

Διαψεύδει ο Στεφανάκος τα περί ξυλοδαρμού του Τσοχατζόπουλου

Ο συνήγορος του Βασίλη Στεφανάκου χαρακτηρίζει «κατασκευασμένο και ψευδέστατο» το δημοσίευμα για τον ξυλοδαρμό του πρώην υπουργού.

Κατασκευασμένο μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο χαρακτηρίζει ο συνήγορος του Βασίλη Στεφανάκου, Βασίλης Καπερνάρος το δημοσίευμα της εφημερίδας Εθνος περί ξυλοδαρμού του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές του Κορυδαλλού (δείτε εδώ).

Οπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Καπερνάρος, η εφημερίδα δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της φωτογραφία του εντολέα του με τη σημείωση «Άγριος ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από τον Στεφανάκο στη φυλακή».

«Το κείμενο είναι κατασκευασμένο μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροιδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου», συμπληρώνει.

Ο κ. Καπερνάρος τονίζει ότι «ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν».

«Σήμερα σε επίσκεψή μου στη φυλακή, μου ανετέθη από το θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά του εν λόγω ρυπαρογραφήματος», συνεχίζει και καταλήγει: «Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια».