Skip to main content

Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ για Μπίσεσβαρ, «δεν υπάρχει πρόταση»

Οι «ασπρόμαυροι» επισημαίνουν πως δεν υπάρχει ούτε πρόταση αλλά ούτε διερευνητική επαφή για το ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής να μετακομίσει στην Άγκυρα

Διαψεύδουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ τα περί μετακίνησης του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στη Γκεντσλερμπιρλίγκι, θέμα που προέκυψε από σημερινά τουρκικά δημοσιεύματα.

Οι «ασπρόμαυροι» επισημαίνουν πως δεν υπάρχει ούτε πρόταση αλλά ούτε διερευνητική επαφή για το ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής να μετακομίσει στην Άγκυρα.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως τίποτα δεν μπορεί να αποκλεισθεί και ειδικά η περίπτωση να έχει κάνει κάποιες επαφές ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, αφού ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός είναι ιδιαίτερα γνωστός στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Εξάλλου, ο Μπίσεσβαρ είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο και, μετά την προσθήκη του Ελ Καντουρί, δεν αποκλείεται να πρέπει να μείνει στο πάγκο, κάτι που σίγουρα δεν είναι προς όφελος, ούτε του Δικεφάλου ούτε του δικού του, οπότε η συζήτηση πιθανής παραχώρησής του, είτε άμεσα είτε τον Γενάρη, παραμένει ανοιχτή.