Skip to main content

Διαψεύδει ο Καμμένος τα περί αποχώρησης από την κυβέρνηση

«Δεν υπάρχει τέτοια είδηση» δήλωσε χαρακτηριστικά προσερχόμενος στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και του Εκτελεστικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ.

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος τα σενάρια που τον φέρουν να έχει δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία».

«Δεν υπάρχει τέτοια είδηση» δήλωσε χαρακτηριστικά προσερχόμενος στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και του Εκτελεστικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ. Υπενθυμίζεται ότι δημοσίευμα στην ιστοσελίδα real.gr αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ο κ. Καμμένος «θα αποχωρήσει από μέλος της κυβέρνησης, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση «για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο "Μακεδονία" ως γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό ακόμα και στη σλάβικη γραφή»

Από τον πλευρά του γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Θανάσης Παπαχριστόπουλος δήλωσε πως «δεν έχω καμία κόντρα με κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ» και διέψευσε σενάρια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης.

Η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Εκτελεστικού Συμβουλίου ξεκίνησε πριν από λίγο και αναμένεται να συζητηθεί διεξοδικά η στάση του κόμματος στις εξελίξεις για το ονοματολογικό, η συμμετοχή των βουλευτών στο συλλαλητήριο της Κυριακής αλλά η κόντρα που μαίνεται με μερίδα πρωτοκλασάτων βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.