Skip to main content

Διαψεύδει ο Καμμένος ότι πάει στο ΥΕΘΑ με ελικόπτερο (vid)

Το ΥΕΘΑ χαρακτηρίζει «ψευδή και συκοφαντικά» δημοσιεύματα, που φέρουν τον Πάνο Καμμένο να μεταβαίνει με ελικόπτερο στο υπουργείο.

Κατηγορηματικά διαψεύδει το υπουργείο Εθνικής Αμύνης δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Πάνο Καμμένο να χρησιμοποιεί ελικόπτερο του στρατού για να μεταβαίνει στο κτήριο του ΥΕΘΑ.

Η σχετική ανακοίνωση χαρακτηρίζει «ψευδή και συκοφαντικά» τα εν λόγω δημοσιεύματα, που, όπως τονίζεται, «έχουν μοναδικό σκοπό να ρίξουν "λάσπη στον ανεμιστήρα"».

«Το ελικοδρόμιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται από το Νοέμβριο του 2004», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη με ελικόπτερο στις 14 Οκτωβρίου 2015-συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Καραγεώργη ΠΝ-στην Φρεγάτα «Σπέτσαι» που έπλεε καταμεσής του Αιγαίου για εκπαιδευτικές βολές του Ναυτικού».

Σημειώνεται πως ο ιστότοπος vimaonline υποστηρίζει πως διαθέτει βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν πως ο κ. Καμμένος χρησιμοποιεί καθημερινά το ελικόπτερο από τη Βάρη στο Πεντάγωνο.
 
«Το ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού S-70B Aegean Hack που έχει ως αποστολή να κυνηγάει εχθρικά υποβρύχια και πλοία στο Αιγαίο, "ξύνει" καθημερινά σχεδόν τις στέγες των κατοικιών της Βάρης, κατευθυνόμενο στο ελικοδρόμιο της Σχολής Ευελπίδων», τονίζει το σχετικό δημοσίευμα.

Δείτε το επίμαχο βίντεο: