Skip to main content

Διαψεύδει ο Άρης τα «ασόβαρα» περί Γερμανού επενδυτή

Σύμφωνα με δημοσίευμα, Γερμανός επενδυτής εξετάζει τις προϋποθέσεις εμπλοκής του στο μετοχικό κεφάλαιο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ

Τη δική της απάντηση έδωσε η ΠΑΕ Άρης σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Metrosport που έκανε λόγο για ενδιαφέρον Γερμανού επενδυτή για τους «κιτρινόμαυρους».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, Γερμανός επενδυτής εξετάζει τις προϋποθέσεις εμπλοκής του στο μετοχικό κεφάλαιο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Όπως συμπληρώνει το εν λόγω δημοσίευμα, «το ενδιαφέρον δεν είναι πρόσφατο, αλλά κυοφορείται από τα μέσα Ιουνίου, όταν και εταιρεία μάνατζερ με την επωνυμία "goal2career" (επικεφαλής είναι ο Χέλμουτ Ρίχτερ) ανέλαβε να προκαλέσει το ενδιαφέρον επενδυτών, μετά τις δημόσιες, γραπτές τοποθετήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη ότι είναι πρόθυμος να συζητήσει με υποψήφιους ενδιαφερόμενους».

Όμως, η ΠΑΕ Άρης διέψευσε το θέμα μέσω διαρροής, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «δεν σπαταλάμε χρόνο για ασόβαρες υποθέσεις με... βερμούδες. Καλύτερα να μη μιλήσουμε γιατί κάποιοι θα εκτεθούν...».