Skip to main content

Διαψεύδει και ο Τσοχατζόπουλος τα περί ξυλοδαρμού του

Ο πρώην υπουργός διαψεύδει κατηγορηματικά, μέσω του δικηγόρου του, το ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από το βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο.

Στην κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από το βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο (δείτε εδώ), προχώρησε ώρα μέσω του δικηγόρου του ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο του πρώην πολιτικού, Γιάννη Παγορόπουλο, ο πελάτης του δεν υπέστη καμία μορφής βιαιοπραγία από το βαρυποινίτη Βασίλη Στεφάνακο, ωστόσο, μίλησε για ένα επεισόδιο «από αυτά που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση μεταξύ των τροφίμων των σωφρονιστικών καταστημάτος».

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του άλλοτε  ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ μεταξύ του πελάτη του κι ενός άλλου κρατούμενου υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση, όταν ο καταδικασθείς για τις μίζες στα εξοπλιστικά, του ζήτησε να κλείσει το φως, καθώς δημιουργούσε μεγαλύτερη θερμότητα. Τα κοσμητικά επίθετα μεταξύ των δύο ανδρών δεν άργησαν να έρθουν, ενώ κάποια στιγμή ο κρατούμενος που ήρθε τετ α τετ με τον πρώην υπουργό τον απώθησε με τα χέρια του. Όλα όμως τελείωσαν εκεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Παγορόπουλος.

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά το περιστατικό ήταν σε έξαλλη κατάσταση και φώναζε συνέχως. Ο Στεφανάκος από την πλευρά του τον φώναζε παλιόγρια και λαμόγιο»,  λένε στο protothema.gr πηγές από τον Κορυδαλλό.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Στεφανάκος που βρέθηκε πρωταγωνιστεί στο φερόμενο επεισόδιο με τον βίαιο ξυλοδαρμό και την μεταφορά του πρώην υπουργού στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, εξαιτίας των χτυπημάτων που του κατάφερε, μίλησε με τον δικηγόρο του Βασίλη Καπερνάρο, από τον οποίο ζήτησε να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας «Έθνος» που δημοσίευσε το επίμαχο ρεπορτάζ (δείτε εδώ).