Skip to main content

Διανομή βρεφικών ειδών σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια

Τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Διανομή βρεφικών ειδών για παιδιά έως δύο ετών στις πόλεις της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, σε συνεργασία με τους Δήμους Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας, την Πέμπτη 22 Μαρτίου, στο πλαίσιο του προγράμματος (ΚΕΑ-ΤΕΒΑ). Στην Ημαθία τα ωφελούμενα παιδιά του  προγράμματος είναι 405.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα σημεία διανομής είναι για τον Δήμο Βέροιας, την Πέμπτη 22 Μαρτίου από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 3 το απόγευμα στην Πρόνοια Δήμου Βέροιας Σταδίου 51 (Παλιά Σφαγεία).

Για το Δήμο Νάουσας, από τις 11 το πρωί, μέχρι την 1 το μεσημέρι στο παρκινγκ  πολυχώρου Πολιτισμού Χρ. Λαναράς αίθουσα «Έρια».

Η διανομή στο Δήμο Αλεξάνδρειας θα γίνει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα  στο πρώην κοινωνικό παντοπωλείο Δ. Αλεξάνδρειας δίπλα στη δ/νση Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, Ελευθέριου Βενιζέλου 2.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ-ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, από όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.